Dakkapellen

Dakkapellen

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf voor het realiseren van uw dakkapel? Dan bent u bij Gebr. Corsten in Tilburg aan het juiste adres. Wij zijn een vakkundige en betrouwbare partner in de bouw. Ons bedrijf is solide en allround ingesteld en wij voeren projecten uit op het gebied van nieuwbouw, aanbouw en verbouw voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

Waarom een dakkapel?

Een dakkapel is de ideale oplossing als u meer ruimte wilt creëren in bijvoorbeeld uw slaapkamer. Daarnaast zorgt een dakkapel voor meer licht, wat tot gevolg heeft dat de kamer nog ruimer lijkt en het geeft een prettige sfeer. Daarnaast zorgt een dakkapel voor een hogere verkoopwaarde van uw woning. Dit zijn een aantal van de vele voordelen van een dakkapel.

Dakkapellen zijn er in hout en kunststof en kunnen prefab worden opgeleverd of op traditionele wijze worden gebouwd. Dit houdt in dat we de dakkapel van tevoren kunnen maken en deze dan op uw dak kunnen plaatsen, of we kunnen de dakkapel ter plekke bouwen.

Er zijn vele verschillende opties voor wat betreft het uiterlijk van uw dakkapel. De keuze voor het materiaal, de grootte en de kleur hangen af van de mogelijkheden, uw wensen en de rest van uw huis.

Kwaliteit en service

Gebr. Corsten is uw ideale partner voor de het ontwerp en de realisatie van uw nieuwe dakkapel. Wij zijn een professioneel bouwbedrijf met vele jaren ervaring en behandelen u dan ook professioneel. Wij verzorgen voor u het hele traject, van ontwerp tot oplevering.

Wij ontwerpen en plaatsen de dakkapel geheel naar uw wens en gaan pas weg als u volledig tevreden bent met het eindresultaat. Vervolgens kunt u genieten van meer licht en ruimte en dus meer comfort dankzij uw nieuwe dakkapel.

Meer informatie? Neem dan contact op met Gebr. Corsten of kom eens bij ons langs in Tilburg.

Recente nieuwbouw projecten