Ramen, deuren en kozijnen

Ramen, deuren en kozijnen

Zien uw kozijnen er niet meer zo mooi uit of bent u op zoek naar een mooie nieuwe voordeur? Het aanzicht van uw woning of bedrijfspand wordt grotendeels bepaald door uw ramen, deuren en kozijnen. Verouderde of beschadigde ramen, deuren en kozijnen zien er natuurlijk niet mooi uit. Laat uw ramen, deuren en kozijnen dan ook vervangen door Aannemersbedrijf Gebr. Corsten!

Ramen

Toe aan nieuwe ramen? Hiervoor bent u bij Aannemersbedrijf Gebr. Corsten aan het juiste adres. Of het nu gaat om glas-in-loodramen of dubbelglas: wij zijn in staat om elk soort glas voor u te plaatsen. Ter voorbereiding zullen we de maten bij u opnemen en kijken wat uw wensen zijn voor het glas. Er zijn namelijk verschillende soorten glas met elk eigen voordelen. Isolerend glas zorgt namelijk voor minder warmteverlies in uw huis en inbraakwerend glas zorgt ervoor dat het moeilijker wordt voor inbrekers om uw huis te betreden. Graag laten wij uw alle mogelijkheden zien.

Deuren

Wilt u graag het een groot deel van het aanzicht van uw huis veranderen? Dan is een nieuwe deur misschien een goede oplossing. U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten deuren in verschillende kleuren. Zo zit er altijd wel een geschikte deur voor u bij! Natuurlijk zullen wij uw nieuwe deur ook voor u zetten. Wij hebben hiervoor de juiste kennis en gereedschap, waardoor u er verzekerd van bent dat uw deur op een goede manier wordt geplaatst en u er geen omkijken meer naar heeft.

Kozijnen

Hebben uw kozijnen last van houtrot of bent u het zat om regelmatig uw kozijnen te onderhouden? Investeer dan in nieuwe kozijnen! Bij ons kunt u terecht voor veel verschillende kozijnen in verschillende kleuren van verschillende materialen. Kunt u moeilijk een keuze maken of heeft u advies nodig? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres! Neem contact met ons op en wij zullen u helpen.

Meer informatie?

Heeft u een geweldig idee voor uw droomkeuken en wilt u deze graag laten realiseren door een specialist op het gebied van keukens? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en wij zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Recente projecten